Bedrijfstuinen

Je bedrijfstuin als visitekaartje

Uw bedrijf is het visitekaartje voor uw klanten/bezoekers. Uw bedrijfstuin moet er dan ook tip top uit zien.

Kijkt u eens goed naar uw tuin? Ziet deze er goed uit? Is het netjes onderhouden? Het is de eerste indruk en .. ook niet onbelangrijk u en uw medewerkers komen er ook iedere dag langs.

Ontwerp en Onderhoud van uw bedrijfstuin

Ik maak graag een mooi ontwerp wat bij uw bedrijfspand en uw wensen past. Naast een mooi ontwerp is het belangrijk dat de tuin ook goed wordt onderhouden. U kunt bij ons kiezen voor verschillende contracten. Eenmalig? Periodiek? Jaarlijks? Natuurlijk op maat.

Wij komen dan bij u langs om uw tuin te onderhouden zodat deze er altijd perfect uit ziet en u met een gerust hart klanten/bezoekers kunt ontvangen.
Zo is het gras niet meer groener bij de buren.

Ontwerp en Onderhoud van uw schooltuin

Om de school heen vind je vaak veel groen. Dit moet onderhouden worden en soms is het weer eens tijd voor een fris ontwerp. Ook met schooltuinen hebben wij veel ervaring en ook deze tuinen onderhouden we graag.

Graag kom ik bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken

Garden Inspirations – Tuinontwerp, Tuinaanleg, beplantingsplan, samen tuinieren (tuincoaching), Tuinonderhoud, schuttingen, vijvers, bestrating, beschoeiing, vlonders, overkapping, blokhut, pergola, scholen, particuiere tuinen, bedrijfstuinen, winkelgebieden.