Tuinaanleg

Iedere dag een stapje dichter bij uw droomtuin

U kunt na het ontwerp zelf de tuin gaan aanleggen maar hoe fijn is het als dit voor u gedaan wordt en u alleen maar hoeft te kijken hoe mooi alles wordt?
Wij zorgen voor de complete aanleg zodat uw dagelijkse bezigheden gewoon door gaan en u kunt uitkijken naar het resultaat.

Uw tuinaanleg uitbesteden aan Garden Inspirations

Zo dat is een geruststellende gedachte. Samen met u maak ik van te voren een planning. Is het veel of weinig werk? Veel werk doen we met ons eigen vakkundige team maar soms besteed ik werkzaamheden uit omdat er ander vakwerk aan te pas moet komen of gezien de grootte van de klus. Iedere tuin is immers maatwerk.

Kwaliteit – budgetbewaking

Alles gebeurd onder mijn toeziend oog. Bij uitbesteding blijf ik uw contactpersoon. Uw project wordt door mij begeleidt. Ik houd alles nauwlettend in de gaten. Ik garandeer hoge kwaliteit. Zorgzame planning in afstemming met u en ik bewaak uw tuinbudget. Geen verassingen achteraf. Daar zit u immers niet op te wachten.

Bestrating

Of het nu een nieuwe bestrating of een herbestrating betreft, de bestrating vormt een belangrijk aspect in de tuin. Wat uw voorkeur ook is, natuursteen in zandcement, een vernieuwd terras of het vergroten van uw parkeerplaats, wij adviseren u graag voor het juiste straatwerk.

Uw tuin is klaar – Genieten maar!

U kunt uw tuin daarna zelf onderhouden maar u kunt het ook aan ons uitbesteden . Vraag naar de mogelijkheden.

Afspraak maken